Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Boldog születésnapot KILLERPILZE & KILLERPILZE HUNGARY!!!♥

2012.05.07

10 éves a Killerpilze, 4 éves a Killerpilze Hungary!img_6571.jpg

Igaz, hogy a banda és az oldal is átment némi változáson, de új utakon, újult erővel próbálnak a fiúk és próbálok én is mindent megtenni értetek! :)

Mint tudjuk, a Killerpilze eredeti 4 tagjából már csak 3-an boldogíthatják a hallgatóközönséget, viszont szerintem joggal kijelentheti az egész KP-family, hogy talán jót is tett ez a kis "vérfrissítés". A srácok nem adták fel, sőt véleményem szerint még professzionálisabb muzsikával kápráztathatnak el minket. Andreas Schlagenhaft 2007-ben, vagyis 5 éve hagyta ott a KiPit, ergo a zenekar életéveinek felét ő basszusgitározhatta végig! Köszönjük Schlaginak, hogy a csapat tagja volt, hisz arról sem feledkezhetünk meg, hogy ő is közrejátszott a hírnév megszerzésében!


Ahogy később kiderült, a Killerpilze Hungary egyik rosszakarója jelentette a régi KPHungaryt, ám visszaszerezni már nem tudtam, az összes próbálkozásom ellenére sem. Az oldal egy éve érhető el ezen a webcímen. Néha teljes erőbedobással, néha hónapokig tartó punnyadással, de átvészelte ezt a 4 évet. Reméljük sok szülinapját ünnepelhetjük még az oldalnak!!!!!!!


Szeretnék boldog szülinapot kívánni a Killerpilzének, reméljük sokáig hallgathatjuk még zenéjüket, sokáig csorgathatjuk a nyálunk Mäx bongyi frizkójára (*.* :DDDD) és kívánom, hogy még sokáig egészségben, jó kedvvel, kitarttással csinálhassák azt, amiben Ők a legjobbak!

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 1

KiPihungary RELOAD

2012.05.01

 Üdv Leute!

Előszőr is szeretném megköszönni az összes kipihángörit látogató Gombácskának, hogy az oldal leállása mellett is időt szakítottak a REMÉNYkedésre, hátha újra indul az oldal... KÖSZÖNÖM, részben miattatok döntöttem úgy, hogy nem hagyhatom abba!

Másodszor szeretném leszögezni, hogy az oldal MARAD, de napi frissre ne számítsatok, mivel egyrészt eléggé "visszavonultak" a srácok, másrészt itt az év vége, és mindenkinek rengeteg dolga van, így ezalól én sem vagyok kivétel...sajnos.

Ahogy észrevehettétek E/1-ben nyilatkozom.....még mindig Lexi tölti be az oldal társszerkesztői posztját, de egy ideje nem hallok róla valami hűdesokat, sajnálom!  Reméljük ő is "hazatalál", és együtt újrareformáljuk az oldalt! (Bár én érzem, hogy nem maradok egyedül az oldal szerkesztésében, de megnyugtatásképpen elárulom, hogy most már tényleg semmi nem állhat az oldal vezetésének útjába!!!!! Folytatom akár így, akár úgy :))

További információk a "Teljes bejegyzés" mögött.

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 2

HEYHÓÓÓÓÓÓ!

2011.09.17

Rettentően sajnálom, de emiatt az iskolának nevezett akármicsoda miatt már-már szinte el is felejtettem, hogytumblr_lrgui6mhzo1qg5lsno1_500.jpg nekem van egy honlap-féleségem, amit nem ártana frissíteni. Emellett a netem egy hétig szinte működésképtelen volt...(ismeretlen okokból kifolyólag), és az eoldalt meg csak azért sem akarta behozni, tehát képtelen voltam eddig a napig várni haha

DE! most itt vagyok, először azt hiszem a bepótolandó videókat fogom felrakni délután, majd pedig újult erővel kezdem írni az új posztokat, a jelenlegi történésekről...(nem lesz múltidézés, két hónapot nem tudok egy hétvége alatt bepótolni, sajnálom!) A képgalériába pedig már most elkezdem feltölteni a képeket!

Ja és köszönöm, hogy ennek ellenére a napi 80+ fő benézett hozzánk, pedig aztán nem sokmindent találhattak az oldalon! :') KP-family <3

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 1

Killerpilze Hungary RELOAD!

2011.08.30

Halihóóóóó!

Újra itt, remélem nem utált meg mindenki, amiért 'szüneteltünk'. Most viszont elkezdtem gyűjteni a frisseket, és a napokban posztolni fogom őket! :) Szóval ne tűnjetek el (magyarul: ne kövessétek az én példámat ;)), hiszen nemsokára újra aktív-üzemmódba kapcsol az oldal. Csak most minden összejött..és na, nem részletezném. Szeptemberben újra "nyit" a Killerpilze Hungary! Addig is élvezzétek ki a nyár utolsó napját (holnap), és az utolsó előtti estéjét (ma)! ;DDD

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Määääääääääääx! 23 ♥

2011.07.06

Ojajj emberek... nyaraltam, és jövőhéten ismét megyek, szóval frissre ne igen számítsatok :( :D Majd pótolunk! :) Szóóóval...három napja 23 évesnek mondhatja magát a mi Mäxunk *-* ♥ Lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem posztolhattam ki harmadikán egy Boldog szülinapot Mäx!-et, de sajnos egész idő alatt nem volt net, és hát csak itthon tudom rendezni a dolgokat. De tényleg, nagyon boldog (utó)születésnapot szeretnénk kívánni Maximilian Schlichternek! :DDDD ♥♥♥ Majd jelentkezek, addig is jó pihenést, nyaralást, strandolást, napozást, evést, ivást...és nem utolsó sorban, Killerpilze hallgatást minden KiPi rajongónak! ;D <333

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

KOMM.KOMM.COM-tour képek

2011.06.27

Új képek kerültek fel a képgalériába! Nézegettem a képeimet, és rátaláltam egy "KOMM.KOMM.COM-tour" nevezetű mappára, aminek feltöltöttem a képeit ide is. Képek a "Teljes bejegyzés" mögött.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Interjú [Jo]

2011.06.27

A Kreis Kleve- megosztott egy rövid kis interjút Jo-val, ami tényleg elég rövid, de lényegretörő. CSEKK:

Július 9-én kerül megrendezésre a "Courage"-fesztivál, ahol többek között a Killerpilze is fel fog lépni. A személyzet egyik tagja, Ann-Katharin Brömmel beszélt az énekessel, Jo Halbiggal (21).


Ann: 2010-ben alapítottatok egy saját kiadót, a "killerpilzerecods"-t. Milyen érzés?

Jo: Számunkra természetesen nagyon jó, mert a lehető legnagyobb szabadság valósulhatott meg. Akár művészi vagy kereskedelmi szempontból. Mindent száz százalákosan tudunk, hogy hol tartanak a munkálatok, és ez az, amit én mindig is akartam.

Ann: Ugyebár június óta megy a koncert - és fesztiválturnétok. Ezek közül melyik koncertnek örültél a legjobban, és miért?

Jo: Általában örülünk az összes koncertnek. Számunkra ez egyben egyszerű kapcsolattartás a közönséggel, és energikus élő-show-k.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Társszerkiiiiii

2011.06.17

Köszönöm Lexinek, hogy elvállalta a társszerkesztői feladatokat, tehát mostantól ketten vezetjük az oldalt. :D

Videók a "Teljes bejegyzés" mögött.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Hogyan tovább?!

2011.06.16

Nem vagyok ez a "könnyenfeladom" típusú ember, de most mégis eljött az idő, hogy itthagyjam az oldalt. Kezdetben nagy lelkesedéssel láttam neki, és bár a Killerpilzét már nagyon régóta szeretem, most mégis úgytűnik, hogy egy kicsit meguntam. Nem, ez nem a jó kifejezés...nem tudom őket megunni, csak...csak... elveszett belőlem ez a KP-láz. Megígérem, hogy visszafogom szerezni, csak kell egy kis idő. Most valahogy olyanok számomra, mint egy a sok közül banda :( Szívesen hallgatom őket, de nem érzem azt a bizsergést...vagy hogy is mondjam, a ényege szerintem le lehet venni. UTÁLOM MAGAM! És így inkább nem akarok hülyeségeket posztolni, ha nincs me ez a küzdőszellem, akkor gondolom tudjátok, hogy nincs is értelme irogatni. Teljes erővel rajta vagyok, hogy visszakapjam ezt az érzst, és újra kiemelkedjenek, ők legyenek a legjobbak továbbra is! Mert azok! Tudnak, nagyon tudnak a srácok... Kissé úgy érzem magam, mintha most cserben hagytam volna őket, pedig azt sem tudják, hogy létezek. De mégis, most egy kis időre szunyál bennem az őrült rajongás, de őszre biztosan visszafog térni hozzám :) És ne haragudjatok, de ez most így jött ki...:(

Négy dolgot tudok csinálni:

-Ha valaki (aki elhiteti velem, hogy megbízhatok benne) szeretné tovább vezetni az oldalt, akkor hajrá! Lehetősége van írni itt: www.facebook.com/pages/Killerpilze-Hungary/209854429036166 ,itt: killerpilze@citromail.hu és itt: twitter.com/KPilzehun. Utána felveszem vele a kapcsolatot, és ha eléggé meggyőzött, akkor övé az oldal.

-Társszerkesztőnek jelentkezhet az előbb említett elérhetőségeknél az a személy, aki egy időre átvenné tőlem az oldal irányításá, a későbbiekben pedig együtt folytatnánk a munkálatokat.

-Megvárom, amíg visszatér a Killerpilzefever-em, és újra elkezdem posztolni az újdonságokat...de nem hiszem, hogy ez be fog következni, mármint az, hogy újra megnyitom az oldalt egyedül.

-TÖRLÖM AZ OLDALT, ugyanis nálam ez jelenti a teljes lezárását egy dolognak!

Remélem az első háromból valamelyik beválik :) Előre is köszönök mindent, és ne haragudjatok, így lesz a legjobb...♥

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Das Sonnenrot-Gewinnspiel

2011.06.05

Szeretnél elmenni a 2011-es Sonnenrot fesztiválra? Ahol olyan zenekarokkal találkozhatsz mint a Bonaparte,

sr_plakat.jpg

Cypress Hill, Jennifer Rostock, Kettcar, Materia, The Ting Tings stb...? Most van rá lehetőséged...UGYANIS! A Killerpilze 3 jegyet sorsol ki, és ha te vagy a szerencsés kiválasztott, akkor nincs más dolgod, mint július 15-16-ig Münchenben hallgatni a jobbnál jobb bandákat. További információk a "Teljes bejegyzés" mögött.

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0